Atlas Copco ETP - Delta Pompen B.V.

Delta Pompen BV
Al 75 jaar een begrip
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Merken
VAR, ETP, LB serie
Dit assortiment van Atlas Copco is door hen zorgvuldig gekozen om zoveel mogelijk toepassingen te hanteren. Atlas Copco vindt de balans tussen mobiliteit en vermogen belangrijk. Dit geeft dat deze robuuste, hoogkwalitatieve pompen in de meest veeleisende omstandigheden kunnen presteren.

De VAR-serie geeft zelfaanzuigende mobiele centrifugaalpompen op benzine. Deze modellen zijn ideaal voor meerdere toepassingen. Bijvoorbeeld bij het gebruik in noodsituaties, de bouw en bij de industriële afwatering. Deze pompen hebben een maximale opvoerhoogte tot wel 24 meter en een maximaal debiet tot wel 34 m³/h.

De ETP-serie geeft zelfaanzuigende mobiele centrifugaalpompen met een heel gering gewicht. Hierbij zijn drie van de vier modellen beschikbaar met een benzineaandrijving. Eén van de vier modellen kan ook worden geleverd met een dieselaandrijving. Deze pompen zijn ideaal voor gebruik in noodsituaties en niet-geplande voorvallen. Deze pompen hebben een maximale opvoerhoogte tot wel 29 meter en een maximaal debiet tot wel 150 m³/h.

De LB-serie geeft zelfaanzuigende mobiele diagrafmapompen, die in twee modellen leverbaar zijn. Hierbij kan als aandrijving gekozen worden voor benzine, diesel of elektriciteit. Deze serie is gebouwt om vele toepassingen aan te kunnen. Hierbij blinkt het uit als het gaat om het pompen van slibwater of water met grote vaste deeltjes. Deze pompen hebben een maximale opvoerhoogte van 15 meter en een maximaal debiet tot wel 32 m³/h.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden die hiernaast is weergegeven.


Copyright © All rights reserved.
Delta Pompen B.V.
Rigaweg 17
9723 TE Groningen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu