Atlas Copco PAS, VAR, WEL - Delta Pompen B.V.

Delta Pompen BV
Al 75 jaar een begrip
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Merken
PAS, VAR, WEL serie
Door de overname van Varisco en de jarenlange ervaring op het gebied van ontwatering heeft Atlas Copco Pompen een enorm assortiment voor ontwateringsoplossingen.
Varisco is een toonaangevende ontwerpen en fabricant van ontwateringspompen.

Het PAS-pompsysteem bestaat uit een centrifugaalpomp en een SuperDuo afscheider, waarmee licht van vloeistof kan worden gescheiden en wordt aangezogen door een vacuümpomp. Hierdoor is automatisch afzuiging mogelijk. Deze pompserie ziet vooral toepassingen in de bouw, algemene ontwatering, drainage en noodtoepassingen.

De VAR-serie geeft zelfaanzuigende centrifugaalpompen. De toepassingen hiervoor vindt men vooral bij situaties waarbij de moeilijkheid voor het aanzuigen kenmerkend is. Er kan hierbij gedacht worden aan de bouw, algemene ontwatering, drainage en noodtoepassingen. Het gaat hierbij om de zware werkomstandigheden waar deze unit in moet werken. De pomp is door het onmiddelijke watertoevoer-mechanisme altijd klaar voor het aanzuigen en verpompen.

De WEL-serie is een automatische, snelle, zelfaanzuigende pomp die is ontworpen voor bronbemalingstoepassingen met hoge stromingssnelheid. Daarbij is deze pomp ook perfect voor algemene ontwatering en drainage. Deze versie is ook mogelijk als SPL. De SPL versie geeft dat deze pomp grote hoeveelheden lucht efficiënt kan behandelen door het vacuüm-aanzuigsysteem.

Kijk voor meer informatie in de brochure.
Copyright © All rights reserved.
Delta Pompen B.V.
Rigaweg 17
9723 TE Groningen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu