Andritz HDM Submersible - Delta Pompen B.V.

Delta Pompen BV
Al 75 jaar een begrip
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Merken
Andritz HDM Submersible Pomp

Well Ø from 20" upwards
Capaciteit tot:          6,000 m³/h
Opvoerhoogte tot:  1,500 m
Bedrijfsdruk tot:     150 bar
Temperatuur tot:    75° C

Ontwerp: Meerstaps, double-flow overstroombare motorpompen

Media: Schone, lichtelijk vervuilde, schurende, onbewerkte producten. Mineralen, zeewater, koelwater.

Speciale voordelen: Geen axiale voortstuwingskracht, double-flow ontwerp voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid; vrij van onderhoud

Materialen: Gietijzer, brons, aluminium-brons, roestvast staal

Ontwerp waaier: Radiale waaier

Toepassingen: Watervoorzieningen, mijnindustrie, overige industriën.

HDM – The solution
De twee pompen zijn onder elkaar geplaatst. Zij werken in tegengestelde richting en worden aangedreven door een continuerende pompschacht. De werkdruk tussen de twee pompen wordt verdeeld en zorgt ervoor dat de volledige axiale voortstuwingskracht wordt gebalanceerd en hierdoor bijdraagt aan het oplossen van problemen van krachteffecten op de unit en belast de druklagers. Op hetzelfde moment wordt de capaciteit en zuigkracht buiten de pomp gehalveerd. Dit zorgt ervoor dat de bronnenmuren worden beschermd rondom de afzuiggebieden en de inname van abrasieve deeltjes wordt geminimaliseerd.

Het resultaat, daarbij ook de technische voordelen HDM levert volledige balans tussen axiale voortstuwingskracht, capaciteit en kleinere waaier dwarsdoorsneden , geeft economische voordelen:
Maximale bedrijfszekerheid, minimale slijtage en een lange levensduur, wat vaak langer kan zijn dan 20 jaar. In combinatie met ANDRITZ hoge-prestatie overstroombare motoren is het resultaat een volledige technische oplossing.

Op maat gemaakte oplossingen
Elke ANDRITZ overstroombare pomp met HDM technologie is op maat gemaakt. Het is individueel geconfigureerd om aan uw vereisten te voldoen.
Copyright © All rights reserved.
Delta Pompen B.V.
Rigaweg 17
9723 TE Groningen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu