Andritz S - Delta Pompen B.V.

Delta Pompen BV
Al 70 jaar een begrip
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Merken

Andritz S Pomp

Pompomschrijving:
De S pomp is als basis ontwikkeld voor de papierindustrie, als stofpomp, witwaterpomp en pulperpomp. De pomp is uitgevoerd met een volledig open waaier, geplaatst tussen twee slijtplaten, ter bescherming van het pomphuis. De lagerstoel / pompas constructie is zeer sterk ontwikkeld om grote krachten te absorberen. De materiaalsamenstelling van deze pomp is van slijtvast duplex materiaal.

- S-Serie:  Pomp met separate lagerstoel, spacer koppeling en IEC motor (gemonteerd op een gezamelijke fundatieplaat.)

Key features:
Capaciteit:          tot 4.000 m³/hr
Opvoerhoogte:  tot 140 m
Bedrijfsdruk:     tot 16 Bar
Temperatuur:   -20ºC tot +140ºC
Volgens:              process design

Materiaal uitvoering
De waaier en slijtplaten zijn standaard in duplex (1.4460) vervaardigt. Het pomphuis is in gietijzer, alsmede in duplex 1.4460 uit te voeren. Voor zeer slijtende vloeistoffen hebben we de mogelijkheid om de gehele pomp in superduplex 1.4517 materiaal uit te voeren. Het laatst genoemde materiaal kunnen we zelfs harden voor een nog hoger slijtbestendigheid.

Waaier uitvoering
Een drie of zes schoeps, volledig open waaier. De waaier is geplaatst tussen twee stilstaande slijtplaten, ter bescherming van het pomphuis.

Asafdichting
De pomp asafdichting is uitgevoerd met een enkel mechanical seal volgend DIN24960 of dubbel mechanical seal (tandem opstelling). Materiaal samenstelling op klantspecificatie. Tevens is een expeller asafdichting mogelijk.

Motor uitvoering
Standaard B3 IEC motor kunnen worden geleverd van elk merk. ATEX motoren behoren tot de mogelijkheid.

Toepassing
U kunt onze S pompen in veel toepassingen vinden, waar schone tot zwaar verontreinigde vloeistoffen verpompt moeten worden. Met name in de papierfabrieken wordt deze pomp veelvuldig toegepast, maar ook voor zeewater transport en toepassingen in de algemene industrie kunt u deze pomp inzetten.Copyright © All rights reserved.
Delta Pompen B.V.
Rigaweg 17
9723 TE Groningen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu