Vogel Hydrovar - Delta Pompen B.V.

Delta Pompen BV
Al 70 jaar een begrip
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Merken
Vogel Hydrovar frequentie besturing

Omschrijving
De Hydrovar is niet een normale frequentie besturing, die direct op de motor ventilatorkap wordt gemonteerd. De Hydrovar is een intelligente frequentiebesturing die zich geheel aanpast aan de behoefte van de klant.

Het unieke modulaire ontwerp heeft geen externe regelunits nodig om de hydrovar in te regelen. Bij een toepassing op meerdere pompen worden de hydrovars eenvoudig aan elkaar gelinkt door een kabel. Hierbij worden de basis instellingen van de "master" overgenomen, en hoeft dus slechts 1 Hydrovar ingeregeld te worden.

De Hydrovar wordt daar toegepast waar wisselende capaciteiten of drukken gewenst zijn. Hierbij is een normale terugverdien tijd binnen 2 tot 3 jaar normaal.

Toepassing
Dit systeem is uniek in haar opbouw. De unit wordt namelijk direct op de motor ventilatorkap gemonteerd. Voor de koeling van de unit  wordt gebruik gemaakt van de luchtstroom die de motor ventilator genereert. Tevens is deze unit te leveren in een schakelkast of als wandmontage, waarbij een externe ventilator voor de noodzakelijke koeling zorgt.
Copyright © All rights reserved.
Delta Pompen B.V.
Rigaweg 17
9723 TE Groningen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu